Zakelijk vervoer

Voor geschikt zakelijk vervoer bent u bij Taxi CapAlex aan het juiste adres. Voor het bedrijfsleven bieden wij passende vervoersoplossingen voor comfortabel en snel zakelijk vervoer in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of in de omgeving. Wij zijn in staat om uw personeel in een luxe taxiauto te vervoeren naar een vergadering, congres en lunch afspraak. Ook voor regelmatig terugkerende taxiritten kunt u altijd op onze zakelijke service rekenen.

Ruim op tijd

Bij reserveringen wordt u taxi ruim van te voren ingepland zodat de uw vervoer ruim op tijd op ophaal plaats arriveert. Op die manier bent u zeker dat u geen tijd kwijt bent.

Op rekening rijden

Bij Taxi CapAlex kunt u op rekening rijden zodat u en/of uw gasten zonder zorgen naar de bestemming kunnen rijden. Zo bespaart u een hoop administratie met bonnetjes etc. Het is ook makkelijker en overzichtelijker want aan het eind van de maant krijgt u een totale rekening waar u alle rit gegevens na kunt lezen en dan pas afrekenen.

Laptop en/of uw smartphone opladen

Bij taxi CapAlex kunt u uw laptop en/of uw smartphone opladen mocht u dat nodig hebben. Wij beschikken over alle apparatuur zodat u zorgeloos en gedurende de hele reis uw dringende zaken online en/of in uw laptop af kunt handelen.

Moet er een pakketje worden bezorgd?

Heeft u een pakketje dat snel naar uw klant of naar een andere vesteging moet worden gebracht, dan bent u weer op het juiste adres bij ons. Onze gecertificeerde taxichauffeurs kunnen dit uit de hand nemen.

Privacy…..

Algemene Voorwaarden

Pinnen en Creditkaarten worden geaccepteerd.